Reis- en boekingsvoorwaarden 


Boeking: Boeking geschiedt d.m.v. het invullen en verzenden van het online boekingsformulier via      www.franse-valleientocht.nl  Vervolgens ontvang je een bevestiging van de door jou aangevraagde tocht.

De reservering is definitief als we de aanbetaling, zijnde 50% van de tochtprijs ontvangen hebben. stort dit bedrag op ons Nederlandse bankrekeningnummer; NL67 INGB 0008 3712 72 t.n.v. Aveyron Initiatief, St. Izaire, Frankrijk. BIC: INGBNL2A, onder vermelding van het factuurnummer.


Met het overmaken van de aanbetaling, is de reservering definitief en verplicht je je tot betaling van het hele bedrag ten minste vier weken vóór de boekingsdatum. Teruggave van (aan)betaling is niet mogelijk.                   Wij raden je daarom ten zeerste aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.


Wijzigingen door de aanbieder: Bij wijzigingen door Franse Valleientocht of één van de bij de trektocht betrokken huizen, bieden wij je een ander verblijf of tocht aan. In geen enkel geval kunnen de wijzigingen aanleiding geven tot schadevergoeding . Als er geen vervangende tocht of verblijf mogelijk of voor jou wenselijk is, wordt je betaling teruggestort zonder schadeloosstelling.

Verantwoordelijkheid: De aanbieders, Franse Valleientocht, de uitbaters van de betrokken gastenverblijven, kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de kosten welke kunnen ontstaan uit persoonlijk letsel, materiële schade of verlies, opgedaan tijdens je verblijf of op één van de tochten.

Tijdens de wandeltochten dien je zelf in te schatten of paden en rivier oversteekjes voor je goed genoeg begaanbaar zijn. Afhankelijk van je lichamelijke conditie en/of weersomstandigheden kun je er ook voor kiezen je tocht over de openbare weg te vervolgen.

Prijzen: De opgegeven prijzen zijn onder voorbehoud van onvoorziene prijsstijgingen.

Overige belangrijke bijzonderheden:

Aankomst en vertrek : Je kunt dagelijks vanaf 16:00 uur in de volgende verblijfplaats terecht. In verband met het avondmaal is het wenselijk dat je uiterlijk om 18:30 uur op je bestemming aanwezig bent. Indien je naar huis gaat of naar een volgende accommodatie wandelt, dient het vertrek voor 10.00 uur plaats te vinden.

Bijkomende kosten: De bijkomende kosten die je ter plaatse moet voldoen zijn eventuele extra consumpties.

Extra’s: Niet alle eventueel vermeldde sportfaciliteiten, zwembaden, enz. zijn dag in dag uit, het hele jaar door geopend. Gebruik van alle faciliteiten is op eigen risico. De eigenaren van de wandelhuizen zijn niet aansprakelijk voor voorzieningen die om welke reden dan ook tijdens je vakantie niet toegankelijk waren.

Aantal personen: Bij een groepsreis met een oneven aantal personen (3 of 5) worden er bij de meeste accommodaties 3 bedden op één slaapkamer geplaatst. Indien je dat anders wenst kunt je dat aangeven bij de reservering zodat wij je kunnen melden wat er mogelijk is.

Diner: Je eet 's avonds mee met de eigenaren van het huis. Er wordt voor iedereen hetzelfde gerecht klaargemaakt.

Volgorde: Het begin- en eindpunt en de volgorde in de beschreven routes kan verschillen. Dit in verband met de beschikbaarheid van capaciteit in de verschillende deelnemende huizen. Wij bekijken per reservering welke routes en accommodaties er beschikbaar zijn.