La Cazette

Gezinscamping en gîte aan de Tarn
La Cazette mini camping

Camping la Cazette

La Cazette bevindt zich nabij het dorpje Broquiès en is idyllisch gelegen op de terrassen van een voormalige wijngaard. De wijnranken hebben inmiddels plaats gemaakt voor eikenbomen.

Zittend in de schaduw, met het geluid van de ruisende rivier op de achtergrond, kun je genieten van het uitzicht op de Tarn. Na slechts enkele minuten lopen bereik je het strandje aan de rivier, waar je heerlijk kunt zwemmen. 

La Cazette heeft in de zomermaanden een kleine camping en verhuurd ingerichte tenten, een chalet en een tot gîte verbouwd wijnhuisje. Het chalet is tijdens het wandelseizoen in tweeën gedeeld met twee tweepersoonskamers, die ieder een eigen terras en eigen sanitair hebben. De gîte is geschikt voor maximaal vier personen en heeft vanzelfsprekend ook eigen sanitair. Tijdens de wandeltocht slaap je in één van deze twee accommodaties.

La Cazette gezinscamping

Lidy & Carli

Lidy is in 1994 neergestreken op La Cazette. Daar stond toen nog alleen een ruïne van een wijnhuisje, zoals er in de omgeving van Broquiès veel te vinden zijn. In 2001 heeft Carli zich bij haar gevoegd en al snel volgde de komst van hun twee zonen, inmiddels bijna volwassen.

Carli heeft jaren als koordirigent gewerkt met zo'n vijftal koren in de nabije en verre omgeving. Ook werkte hij als pianoleraar.
Lidy heeft zich direct nadat ze zich op La Cazette vestigde, met gastenontvangst bezig gehouden en het verbouwen van de woonplek en gastenaccommodaties.


La Cazette kleine camping

In de vallei, dichtbij de rivier

La Cazette ruime huurtenten

Een kleine camping met zes plaatsen en huurtenten

La Cazette natuurstenen vakantiehuisje

Een tot gîte verbouwd wijnhuisje

La Cazette houten chalet te huur

Een houten chalet

La Cazette terras bij iedere kamer

Bij iedere kamer een eigen terras

La Cazette slaapkamer gite

Comfortabele kamers met eigen sanitair

La Cazette ontbijt op het terras

Ontbijt op het terras terwijl de zon door de ochtendmist breekt

La Cazette camping aan de rivier

Zwemmen en vissen in de rivier

La Cazette 


Lidy Mommers & Carli Bakker
12480 Broquiès
Tel: +33 565 99 47 33
Email: info@lacazette.com
Klik voor route 


www.lacazette.com

Bekijk ook de andere accommodaties