Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Klik op de vraag voor het antwoord.

De arrangementen zijn inderdaad alleen van 1 april tot 1 juli en van 1 september tot 1 november. Dit in verband met andere activiteiten van de huizen. Kunnen jullie alleen in het hoogseizoen? Dan kun je altijd één van de huizen direct benaderen voor een vakantie waarbij je steeds op hetzelfde adres verblijft. Van daar uit kun je elke dag een prachtige rondwandeling maken.

Alle wandelingen zijn tussen de 10 en 18 km. Dit lijkt niet veel, maar je wandelt wel in de heuvels. Een goede conditie is dus gewenst. Je kunt echter de wandelingen verkorten door een stuk met het bagagevervoer mee te rijden.

Nee hoor, niets moet! Zit het weer een keertje niet mee, dan brengen we je naar het startadres, waar je auto staat. Je kunt dan bijvoorbeeld de prachtige stad Albi bezoeken, waarna je met je eigen auto naar het volgende huis rijdt.

Je kunt je voorkeuren aangeven op het reserveringsformulier. Wij houden zoveel mogelijk rekening met je voorkeur of gerechten die je echt niet lekker vindt.

Nee. Wij verhuren geen fietsen of elektrische fietsen. Je dient je eigen fietsen mee te nemen. 

Dat zou vervelend zijn. Afhankelijk van de ernst kun je je wandelingen staken en de rest van het arrangement meerijden met het bagagevervoer. Is het ernstig dan kun je overwegen je vakantie af te breken. Wij restitueren niet, aangezien je een beroep kunt doen op de door jezelf afgesloten reisverzekering.

Ja zeker! Alle routes zijn op diverse digitale manieren beschikbaar. We hebben ze in GPX tracks en in een wandelapp. Zodra je reserveert krijg je hier alle informatie over.

Je auto blijft op het eerste adres staan. Je hebt je auto in principe niet beschikbaar bij de overige huizen. Wel kunnen we je tussendoor met het bagagevervoer naar je auto brengen voor een tussendoor auto-uitstapje.

Alleen extra consumpties die je gebruikt naast het welkomstdrankje en de versnaperingen tijdens de maaltijd, reken je bij ieder huis apart af.

Dit varieert sterk van huis tot huis. Bij het ene huis krijg je een gastenkamer met eigen sanitair. bij het volgende adres een gehele gite of chalet. Wij proberen zoveel mogelijk aan wensen ten aanzien van één of tweepersoons bedden tegemoet te komen.

Dit kan je op het reserveringsformulier aangeven. Tegen een meerprijs kunnen we hier, afhankelijk van beschikbaarheid, aan voldoen.

Wij kunnen je altijd terzijde staan je fiets weer op de rails te krijgen. We kunnen niet garanderen dat we hierin slagen. Wij hebben geen vervangend materiaal beschikbaar.

Wanneer je niet kunt komen vanwege door de overheid ingestelde reisbeperkingen dan restitueren wij het gehele bedrag minus 10% boekings-en administratiekosten. In alle andere gevallen zijn de normale annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Als je bij het invullen van de reserveringsaanvraag invult, dat je een of meerdere honden mee wil nemen, vragen we bij alle huizen na of het mogelijk is in de gewenste periode. Per hond rekenen we vijf euro per nacht extra. Jullie dienen zelf voor het eten van de hond te zorgen.

Als je verdwaalt bel je het huis waar je naartoe onderweg was, anders het huis waar je vandaan komt. Wij zullen proberen je telefonisch weer op pad te helpen. Lukt dit niet dan komen we je met de auto ophalen.

Hier vind je onze boekingsvoorwaarden.

Nee hoor. Drie overnachtingsadressen zijn van Nederlandse eigenaren en het Franse stel spreekt ook Engels.

Dat is niet uitgesloten. Je kunt ervan uitgaan dat zo'n 90% van de gasten Nederlandstalig is.


Franse Valleientocht

Wandeltochten en fietstochten
met bijzondere logeeradressen!