l'Albugue

Gîtes en camping à la ferme
albugue camping a la ferme

Albugue

Albugue, dat vergroeid is met het landschap door zijn eeuwenoude architectuur, ligt hoog als een arendsnest en kijkt uit over beboste heuvels en dalen.
Als wandelgast slaap je in een van onze gites en geniet je op een terras met een magnifiek uitzicht van een heerlijke maaltijd, meestal met groenten uit onze biologische tuin en met een stukje vlees van eigen land. Onze drie gites zijn het hele jaar door te huur.

albugue in de aveyron

Michel & Yvonne
Jean Marie & Jule

In de zomer hebben we een camping met twaalf plaatsen met privacy en uitzicht. Het is een plek om uit te rusten, te genieten van de overweldigende natuur en de stilte niet te vergeten. In onze vallei kronkelt een beek door weilanden en bossen, met hier en daar een waterval. Albugue is een inspirerende plek met een boeiende omgeving waarin wij jullie graag wegwijs maken.

albugue natuurstenen gites

4 prachtige natuurstenen gites voor 2 en van 4 à 5 personen

albugue ruime kampeerplaatsen

14 ruime kampeerplekken met schitterende vergezichten

albugue muziekavonden

In de zomer op donderdag muziekavond

albugue poedelen in de beek

Een slingerende beek met waterval en een bassin in ons dal op 400 meter lopen

albugue camping in de natuur

11ha bos en weiland, met beschreven wandelingen vanuit Albugue

albugue knutselen voor kinderen

Workshops voor kinderen en volwassenen

albugue gezamenlijke maaltijden

Gezamenlijke maaltijden

albugue camping voor kinderen

Elke avond met de kinderen broodjes aan de schapen voeren

We hebben voor jullie ook vele dagtrips uitgestippeld naar kastelen en burchten, middeleeuwse stadjes, bezienswaardigheden en de grote plaatsen in de buurt, zoals de stad Albi, dat op de wereldranglijst van cultureel erfgoed staat, met het museum van Toulouse Lautrec en zijn imposante kathedraal.
Op het terrein zijn pingpongtafels, een zandbak, schommels en een grote jeu de boules baan. Wil je een jeu de boules toernooi, een pingpongwedstrijd of een andere activiteit organiseren, wij willen helpen het uit te voeren. Alles kan, niets hoeft. In de zomermaanden organiseren wij op donderdagavond een gezamenlijke avond op de binnenplaats met muziekoptredens van gasten, kinderen en onszelf. In voor- en najaar kun je in overleg gast aan onze tafel zijn op dagen dat we hier ook wandelaars ontvangen via de Franse valleientocht 

Albugue

Michel en Yvonne Bodt -Turien
Jean Marie Bodt en Jule Dunemann
12550 Brasc
Email: info@albugue.com
Tel: + 33 565 99 73 22
Klik voor route 


www.albugue.com

Bekijk ook de andere accommodaties