Boekingsvoorwaarden

Franse Valleientocht

Boekingsvoorwaarden

 1. Met het overmaken van de aanbetaling, is de reservering definitief en verplicht je je tot betaling van het hele bedrag ten minste vier weken vóór de geboekte aankomstdag. Wij raden met klem aan om een annuleringsverzekering en reisverzekering af te sluiten.
 2. Annuleringsvoorwaarden
  Bij annulering berekenen wij:  
  10% van de totale reissom tot 8 weken vóór de geboekte aankomstdag.  
  50% vanaf 8 weken vóór de geboekte aankomstdag.   
  80% vanaf 2 weken vóór de geboekte aankomstdag.   
  100% vanaf de geboekte aankomstdag. 
 3. Uitzondering vanwege Corona
  Indien blijkt dat vanwege Corona-maatregelen:
  - reizen vanaf 14 dagen vòòr de geboekte dag van aankomst, vanwege gesloten grenzen, niet mogelijk is 
  - of dat jouw land voor de Aveyron een negatief reisadvies geeft. 

  dan ontvang je het reeds betaalde bedrag terug minus 10% van de totale reissom voor boekings- en administratiekosten. 
 4. Wijzigingen door de aanbieder
  Bij wijzigingen door Franse Valleientocht of één van de bij de trektocht betrokken huizen, bieden wij je een ander verblijf of tocht aan. In geen enkel geval kunnen de wijzigingen aanleiding geven tot schadevergoeding. Als er geen vervangende tocht of verblijf mogelijk of voor jou wenselijk is, wordt je betaling teruggestort zonder schadeloosstelling.
 5. Verantwoordelijkheid
  De aanbieders, Franse Valleientocht, de uitbaters van de betrokken gastenverblijven, kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de kosten welke kunnen ontstaan uit persoonlijk letsel, materiële schade of verlies, opgedaan tijdens je verblijf of op één van de tochten.
  Tijdens de wandeltochten dien je zelf in te schatten of paden en rivier oversteekjes voor je goed genoeg begaanbaar zijn. Afhankelijk van je lichamelijke conditie en/of weersomstandigheden kun je er ook voor kiezen je tocht over de openbare weg te vervolgen. 
 6. Prijzen
  De opgegeven prijzen zijn onder voorbehoud van onvoorziene prijsstijgingen. 
 7. Aankomst en vertrek
  Je kunt dagelijks vanaf 16:00 uur in de volgende verblijfplaats terecht. In verband met het avondmaal is het wenselijk dat je uiterlijk om 18:30 uur op je bestemming aanwezig bent. Indien je naar huis gaat of naar een volgende accommodatie wandelt, dient het vertrek voor 10.00 uur plaats te vinden.
 8. Bijkomende kosten
  De bijkomende kosten die je ter plaatse moet voldoen zijn eventuele extra consumpties.
 9. Extra’s
  Niet alle eventueel vermelde sportfaciliteiten, zwembaden, enz. zijn dag in dag uit, het hele jaar door geopend. Gebruik van alle faciliteiten is op eigen risico. De eigenaren van de wandelhuizen zijn niet aansprakelijk voor voorzieningen die om welke reden dan ook tijdens je vakantie niet toegankelijk waren.
 10. Aantal personen
  Bij een groepsreis met een oneven aantal personen (drie of vijf) worden er bij de meeste accommodaties drie bedden op één slaapkamer geplaatst. Indien je dat anders wenst kunt je dat aangeven bij de reservering zodat wij je kunnen melden wat er mogelijk is.
 11. Diner
  Je eet 's avonds mee met de eigenaren van het huis. Er wordt voor iedereen hetzelfde gerecht klaargemaakt.
 12. Volgorde
  Het begin- en eindpunt en de volgorde in de beschreven routes kan verschillen. Dit in verband met de beschikbaarheid van capaciteit van de verschillende deelnemende huizen. Wij bekijken per reservering welke routes en accommodaties er beschikbaar zijn.