La Bouysse

Vakantiehuis in de Vallée du Tarn
La Bouysse vakantiehuis

La Bouysse

La Bouysse is van oorsprong een natuurstenen boerenhoeve verbouwd tot comfortabele chambre d'hôte met 5 kamers en verschillende gemeenschappelijke ruimtes.
La Bouysse ligt verscholen tussen de groene heuvels in de vallei van de rivier de Tarn. Stap voor stap hebben we een deel van de boerderij verbouwd tot een gastenverblijf waar je je snel thuis voelt. We laten je graag meegenieten van het huis, de mooie omgeving,van de stilte en de sterrenhemel. Je logeert in één van de smaakvol ingerichte gastenkamers met mooi uitzicht. De Bouyssekeuken is overwegend vegetarisch. 

La Bouysse vakantiehuis tot 10 personen

Anne & Wilfried

Onze uitdaging is om een kleurrijk driegangendiner zonder vlees te serveren waar je je vingers bij af likt. Kwaliteit vinden we erg belangrijk. Veel produkten die we gebruiken zijn biologisch of uit eigen tuin. In voor- najaar ontvangen we voornamelijk wandelaars en fietsers. In juli en augustus verhuren we het gastenverblijf aan een familie of groep (8 tot 10 personen). Je hebt dan de beschikking over 4 slaapkamers met badkamer, een grote eet-zitkamer met terras, een goed geoutilleerde keuken en een royaal trappenhuis met dakterras. 

La Bouysse huur uw eigen woning

Een compleet huis te huur voor 6 tot 10 personen midden in de natuur

La Bouysse huur vakantie woning

3 tweepersoonskamers en één familiekamer voor 4 personen;

La Bouysse vakantiehuis in een vallei

terras met wijds uitzicht
over de omgeving

La Bouysse vakantiehuis voor een hele familie

grote eetkamer met zithoek

La Bouysse vakantiehuis 15 min. van rivier

de rivier waar je kunt zwemmen (15 min te voet)

La Bouysse vakantievilla met grote keuken

goed geoutilleerde keuken met deur naar het terras

La Bouysse kanoën op de tarn

kanoën in de Tarn

La Bouysse creatieve aktiviteiten

mogelijkheid tot creatieve activiteiten in overdekt atelier

Een heerlijke plek om een vakantie door te brengen en te genieten van de mooie omgeving, de ouderwetse stilte van het Franse heuvelland en de prachtige sterrenhemel. De rivier de Tarn, waar je kunt zwemmen, is op wandelafstand (15 min). In de buurt vind je diverse oude kastelen met pittoresque dorpjes, onaangeroerd door het toerisme. Wat verder weg interessante steden als Albi, Rodez met musea en kathedralen en Millau met het beroemde viaduct. De kudde schapen, die je hier nog kunt tegen komen op een wandeling, leveren de melk voor de Roquefortkaas. De grotten waar de kaas wordt gerijpt, zijn te bezichtigen met een rondleiding.

La Bouysse

Wilfried de Haan en Anne ter Maten
La Bouysse
12480 St Izaire
Email: info@la-bouysse.com
Tel: + 33 565 99 43 36
Klik voor route 


www.la-bouysse.com

Bekijk ook de andere accommodaties