Zeven huizen in de Vallée du Tarn

Iedere dag een nieuwe verrassing
op een prachtige plek

Zeven prachtige locaties van Nederlandse en Vlaamse eigenaren

Hartelijke ontvangst

Na een dag wandelen word je door de bewoners ontvangen met een welkomstdrankje en schuif je 's avonds bij hen aan tafel aan om te genieten van een heerlijk driegangendiner en een goed glas wijn. Wissel met de andere gasten je ervaringen uit van die dag. Extra drankjes kun je tegen vergoeding bestellen. Dan een heerlijk nachtrust en 's morgens weer fit aan het ontbijt, klaar voor het volgende avontuur.

Ieder huis is anders

Tijdens deze wandelvakantie ontdek je dat ieder huis een eigen sfeer en uitstraling heeft.
Zo serveert de één een verfijnde Franse maaltijd en tovert de ander een kleurrijk vegetarisch menu uit eigen tuin op tafel. Bij het ene huis logeer je in een luxe kamer van hun chambres d’hôtes (B&B), bij de ander overnacht je in een gîte of natuurhuisje. Juist die verschillen maken deze wandeltocht zo bijzonder!

Maak hieronder kennis met je accommodaties

Frayssinette natuurhuisjes

La Frayssinette

Natuurhuisjes

Camping Fans

Albugue

Gîtes & camping à la ferme

La Libaudié B  en B

La Libaudié

chambres d’hôtes

Albugue camping a la ferme

La Bouysse

Vakantiehuis in de vallei

Moulin de Liort camping aan een beek

La Cazette

Gites & camping

chateau de Salamon B&B

Salamon

chambres d’hôtes

Franse Valleientocht volpension wandel en fietsvakantie

Le Mas des Eglantines

Gîtes & chambres d’hôtes

Wat je in elk huis kunt verwachten:

Wanneer je na een wandeling of fietstocht aankomt, krijg je een gratis drankje aangeboden. Een glaasje bier of wijn, iets fris of een kop koffie of thee.

Een diner samengesteld met verse lokale producten. Wij houden rekening met je persoonlijke wensen.

Bij ieder huis je eigen kamer, een chalet of een complete gîte. Opgemaakte bedden waarbij we - zover mogelijk - rekening houden met je voorkeur voor één- of tweepersoonsbedden. Alle accommodaties hebben eigen sanitair. 

Tijdens het ontbijt krijg je extra brood, broodbeleg, fruit, snacks en een sapje om je eigen lunchpakket samen te stellen. Je thermoskan vullen we graag met thee of koffie.

Voor je vertrekt naar je volgende bestemming krijg je een gedegen uitleg van de route van die dag en krijg je de beschikking over geplastificeerde gedetailleerde geografische kaarten en routebeschrijving. Als je dat wenst krijg je ook uitleg over de GPS tracks en apps.

Wij vervoeren de bagage voor je naar het volgende huis. Is het heel slecht weer, dan kun je in overleg met het volgende huis ook met het bagagevervoer meerijden naar het volgende adres. We kunnen je ook naar je beginadres brengen om een uitstapje met de auto te maken.


Franse Valleientocht

Tochten met schitterende vergezichten,
stilte en ongerepte natuur